rantai OWL
Ahad, 4 Disember 2011 | 11:42 PTG | 0 comments


hello hello hehe ney ari saya nak kasih tau lg tntg RANTAI.nah korang tguk tak apa yg kasih kasih tunjuk kat korang ney hehehe RANTAI NI NAMA YA IALAH RANTAI OWL.kebanyakan rantai ney yg femes oleh remaja skrg bkn ja rantai yg femes bnyk lg tau mcm2 trend sdh ada yg maklum zaman skrg kan moden hehe..so jika nak tau rantai ney d mana d juar sila buka internet ye bab d internet korang akn tau d mana kedai rantai ne d jual k.so smpi sni je je sye tau ramai yg minat kat rantai ney kan heheh..THANK YOU SIAPA YANG BACA CATATAN SAYA