mira rainbow
Sabtu, 17 Disember 2011 | 7:53 PTG | 0 comments
HALU.....kenal kan saya amirah afiqah binti mohd bakri and korang just call me mira je k and umur sye 15 thun depan (2012) sye masuk umo 16 thun sdh hehe and i skula kat (SMK KUNAK JAYA)..oo ya sye nak kc tau tntg diri sye ye hehe..sye ney org ya ska bergaya dan suka berfesyen..tiap kali sye berjln memg x tggl fesyen sye hehe..sye x kesah apa org ckp yg penting trend sye ok hehehe,,FASHION ney memg penting jg bab kalu kita x berfesyen org akn pandang kta yg pelik .jika kta berfesyen org juga akn pandang kta dan berkata "cntik ya trend ya"apa ka korang suka  d ckp cam tu msti ska kan sye pun ska tau hehe..apa pun terima kasih sapa yg baca ney ye