fashion shoes cute
Sabtu, 10 Disember 2011 | 9:16 PTG | 0 comments



hello ini  hari saya nak cerita tntg FASHION SHOES CUTE kebnyk kan ramaja tau dewasa yg menggunakan kasut cam ni bab ia sesuai d guna kan untuk berjalan kemana mana tmpat..kalu korang nak tau d mana kasut ney d jual korang blh cari d kedai payless shoesource bab kedai tue kebanyakan kasut yg d minati olh remaja ok.kasut ney memg cntik jika d guna kan olh ramaj org korean pun blh mengguna kan kasut ney bab ia terlalu sesuai dgn kaki mereka..k la ya smpi sni je sya ksih tau anda.THANK SIAPA YANG BACA CATATAN SYA NI K