gambar bored
Jumaat, 6 Julai 2012 | 2:36 PG | 0 comments
hey you all..ney ari bru saa dpt buat catatan bz saya sngt bz bha dgn stdy ehhe,,tgk la apa jd dgn pic ney eheh tau la kan x cntik sngt
my bf
Rabu, 13 Jun 2012 | 10:57 PTG | 0 comments
orang yang ku syg dan ku cintai untuk selamanya nya k kalu kamu ambek langka dulu mayat ku kamu faham
fesyen,,yg sya idam2 khan k
| 10:51 PTG | 0 comments
helo helo helo....fesyen ney ialah fesyen yg sye dpt dri WE LOVE IT cntk tak cntk tak eheh cntk khann,,sye suka ini fesyen bha cntk2 tau,,kalu mau tau lbh lanjut korang blh cari d we love it k
fesyen terkini
Isnin, 4 Jun 2012 | 10:59 PTG | 0 comments




hello,,,hello ,,,and hello heheh ari ney bru dpt buat catatan,,korang nmpk ke fesyen ney wow..fesyen ney memg sye suka memg i like k..saya mau buat fesyen mcm ney nanti tgk je ehehe tp jgn jelese k
good morning
Ahad, 27 Mei 2012 | 7:18 PTG | 0 comments




hello you all lama x buat catatan d blog..time momo rsa busan so momo pun men gmbr2 je momo kalu busn momo men gmbr2 je hehehe,,yg pntg hilang kan busan katakan hehehe ya kan hey korang kalu nak knl2 dgn momo add je fb momo "MIRAMOMO RAINBOW PURPLE" ok hehehe jgn malu2
like a boss and like a music
Selasa, 15 Mei 2012 | 11:32 PTG | 0 comments


time at school
Sabtu, 12 Mei 2012 | 5:20 PG | 0 comments